Conditiebewaking - Pro Rotating BV

Rotterdam: +31 (0)85-1122690   |   Groningen: +31 (0)50-2072383   |  Amsterdam: +31 (0)20-4486448
NL | ENG
NL / ENG
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SERVICE ▼
Conditie Monitoring
Verbeteren van uw installatie of machine.
De service engineers van Pro Rotating staan tot uw dienst om u te helpen bij het identificeren van de eisen die aan het onderhoud van uw industriële installaties worden gesteld.

Eenmalige prestaties, meestal in de vorm van storing analyses en troubleshooting, leiden ertoe dat wordt voorgesteld een verbetering aan de installatie uit te voeren. Deze verbeteringen van de installatie kunnen bestaan uit het balanceren, uitlijnen, een lagerrevisie, maar ook modificatie voor verbetering om herhaling van storing te voorkomen.
Trillingsmetingen - Conformance Check
Conditie monitoring door middel van de Conformance Check geeft een kort maar krachtig beeld weer van de conditie van uw machine en installatie. Indien de meetpunten groen kleuren zijn er geen verdere metingen nodig. In alle andere gevallen is het mogelijk door middel van een Spectrum Analyse, FTF, de oorzaak van het verhoogde niveau vast te stellen.
Balanceren
Door het correct balanceren van de ventilator wordt het risico van schade door onbalans (trillingen) voorkomen waardoor de levensduur verlengd wordt en onnodige stilstand en kosten voorkomen kunnen worden. Balanceren van de ventilator is ook van belang voor de veiligheid en kan geluidsniveaus terugdringen.
Spectrum Analyse - FTF
Spectrum analyse is methode van meten waarmee specifieke mechanische fouten vastgesteld kunnen worden.
Via de Spectrum, FFT, worden één of meerdere spectra per meetopdracht bekeken. Bij iedere meetopdracht kunnen de volgende specifieke mechanische storingen gevonden worden (onbalans, uitlijnfout, motor en tandwielschade, lagerschade etc.).

Voor meer informatie neem contact op met een van onze specialisten:
Rotterdam: +31 (0)85-1122690
Amsterdam: + 31 (0)85-1122694
Groningen: +31 (0)50-2072383
Copyright © All rights reserved.
  • Pro Rotating Rotterdam
  • Pro Rotating Groningen
  • Pro Rotating Amsterdam
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu