Over ons - Pro Rotating BV

Rotterdam: +31 (0)85-1122690   |   Groningen: +31 (0)50-2072383   |  Amsterdam: +31 (0)20-4486448
NL | ENG
NL / ENG
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OVER ONS ▼
Over ons
Binnen Pro Rotating B.V. heeft men alle kennis van pompen, tandwielkasten, ventilatoren, mechanical seals, trillingsmetingen, balanceren en laseruitlijnen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren en zeer goed opgeleide service medewerkers. Onze specialisten zijn opgeleid om ter plaatse advies te kunnen geven c.q. een inventarisatie te maken waarop een zo optimaal advies aan de klant gegeven kan worden.

Optimaliseren is belangrijker dan alleen repareren.

Pro Rotating is gecertificeerd door Bureau Veritas volgens de ISO 9001, ISO 14001* en VCA en wat betreft de explosie veiligheid, Atex, door de Dekra. Pro Rotating beschikt over diverse locaties en werkplaatsen in Nederland. Pro Rotating beschikt over een zeer ervaren team specialisten op het gebied van Rotating Equipment.  Pro Rotating is actief in alle marktsegmenten waar Rotating Equipment gebruikt  en heeft daardoor een zeer brede kennis en ervaring.

Ervaring
Pro Rotating heeft momenteel 75 werknemers die vanuit Spijkenisse, Amsterdam en Groningen werkzaam zijn. Het team van Pro Rotating heeft zeer veel ervaring betreffende het adviseren, onderhouden en reviseren van Rotating Equipment.
Diverse specialisten hebben vroeger gewerkt voor Gérard Services BV. Eén van de personen met deze ervaring is Rob Gérard met de volgende geschiedenis:

Gérard Services BV
In 1994 begon Rob Gérard vanaf zijn zolderkamer met een bedrijf in advies en verkoop van asafdichtingen. Vanwege de enorme vraag werd zijn zolderkamer al gauw ingeruild voor een bedrijfspand in Meppel om daar revisie en levering van pompen aan zijn activiteiten toe te voegen. In de jaren daarna kende het bedrijf een forse groei in omvang en activiteiten. Er werden meerdere vestigingen geopend. Het bedrijf specialiseerde zich in de levering van nieuwe pompen, elektromotoren en asafdichtingen en verwierf officiële distributeurschappen. De service- en revisieafdeling werd uitgebreid met een afdeling gericht op verbetering van de instandhouding door conditiebewaking.

Na diverse samenwerkingen en overnames is Rob Gérard overgestapt naar de Olie & Gas industrie. Hij heeft zich hierin met name gericht op het her-activeren van olie en gasbronnen. Daarnaast is Rob Gérard de laatste 2 jaar voor het opstarten van Pro Rotating B.V. actief geweest voor Maintenance Partners waar hij verantwoordelijk was voor de contracten en de sales afdeling in België.

Na de oprichting in 2013 van Pro Rotating B.V., is Pro Rotating BV sterk gegroeid. Onder andere door de overname van Maintenance Partners in Rotterdam. Dit was voorheen een ABB Service Werkplaats, waar zij gespecialiseerd zijn in service, onderhoud en revisie van electromotoren.

Pro Rotating beschikt over een zeer ervaren team op het gebied van Rotating Equipment in alle marktsegmenten.
Pro Rotating is momenteel gevestigd in Spijkenisse, Groningen en Amsterdam.

*ISO 14001 van toepassing voor vestiging Groningen.
Copyright © All rights reserved.
  • Pro Rotating Rotterdam
  • Pro Rotating Groningen
  • Pro Rotating Amsterdam
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu